Tung vecka

Trist och tråkig vecka.... har knappt gjort nått alls... iof är väl bara det en skön grej.
Har iga fått umgås med min söta Ina, å det är ju allt man behöver få göra!

Har nu bestämt mig för att fortmatera hela disken... Cubase funkar ändå inte så....

Har kollar runt på lite digitalkameror också... vet inte vart min har tagit vägen. Ett alternativ
är att en katt har pillat på den i bokhyllan varpå den har ramlat ner i papperskorgen, varpå
den har tömts och ligger nu på sopptippen..... men den KAN ju (förhoppningsvis) ligga
gömd nånstans här hemma.....

Brittan

Ska man skratta eller gråta.......???

Brittan

Mr Black

Jaha, då har man färgat håret svart!

Tyvärr har min digitalkamera försvunnit (nån som vet vart den är!?!?!?!)

Så tyvärr kan jag inte visa hur man ser ut. Kan iof ta med mobilen, får se...


Cubase:
Har avinstallerat gamla virusprogramet, cubase och dess dongle.
Installera in nyaa virusprogram, cubase och dess donge.
Funkar? Nepp!!!

Med hjälp av Janne så är nu gamla CLEED ERROR problemet löst!
Har inte fått det sen dess iaf (peppar peppar....)

Men det blir nog tyvärr till att blåsa datorn iaf.... *suck*

Ändå nå fel...

Installera om Cubase, och visst, slipper start-up felmeddelandena!! NICE

MEN

Tror det är nått med Virtual Bassist som jag laddade hem som spökar. Ty det är bara det som krånglar nu tycker jag (peppar peppar...)

Ska testa å ta bort det å se vad som kan hända.... inte vart nå annat stort strul nu iaf (peppar peppar...)

På väg att fatta...

Börjar förstå vad problemet jag haft var med Cubase... googlade runt lite, och det verkar vara ett vanligt problem.

Konflikt mellan:
* Fejk-USB dongeln (framförallt här sitter det mesta skiten)
* Virusprogramet NOD32

Fick i virusprogrammet lägga till 2 av USB-dongle programmets filer i en lista....ja, massa knas va det iaf...... MEN:

Nu har nya problem uppstått (vad annars lixom..........)

När jag jobbar i Cubase så har kör jag med 2st EZDrummer, men helt utan förvarningså slutar ljudet ut trummspåren fungera.... Då visar det sig att under Connections (F11) då har EZ Drummer satt på "By Pass", och när man avklickar dessa så hänger sig hela programmet och man får köra en CTRL+ALT+Del för att komma ur....

Och inte nog med det, Cubase är läskit instabilt nu.... ska testa å installera om det igen sen!
Men det är på G..........................

Roliga spel

Hittade ett svårt men roligt spel... klarade 13 sek efter 4 försök... hinner dock inte testa mer nu, men den som har tålamot borde testa spela!!

Balans ett måste ;)

Klicka
HÄR



Ett annat spel på samma sida, där man skall dansa som Michael Jackson...

Da Vinci-koden och dess mysterier!

Har bland alla tankar läst på lite om Da Vinci-koden. Fastande så jävla stenhårt för Dan Brown's bok med samma titel. Den fick mig faktiskt och tänka till.


Dan Brown sammanflätar många teorier som andra personer laggt fram, så det är inte han som skapat dessa teorier! Mkt av det som står är fakta, men det vet ni säkert.

För att citera:


I sina grunddrag ser myten ut på följande vis: Jesus och Maria Magdalena hade en dotter tillsammans, och mor och dotter hamnade med tiden i Sydfrankrike, där dottern fick många avkomlingar. Den merovingiska kungaätten härstammade från henne, och via kung Dagobert II har "blodslinjen" förts vidare till nutiden. Den medeltida legenden om den heliga Graal handlar i själva verket om Maria Magdalena. Le saint graal skall läsas le sang real (det kungliga blodet), för både hon och Jesus var av kunglig börd i Israel. Kunskapen om allt detta har bevarats av en hemlig orden, Prieuré de Sion, och är på något vis förknippad med en ort i Sydfrankrike, Rennes-le-Château. Många framstående personer har varit stormästare i Prieuré de Sion, bland dem Leonardo da Vinci, Isaac Newton, Victor Hugo, Claude Debussy och Jean Cocteau. Leonardo da Vinci har litet grand lyft på slöjan i några målningar, bland annat i "Nattvarden", där Maria Magdalena finns med vid bordet. (I själva verket är det aposteln Johannes.) Den katolska kyrkan - eller "Vatikanen", som Brown bisarrt nog kallar den - har genom tiderna försökt tysta ner denna hemliga kunskap och har inte dragit sig för att mörda dem som hade tillgång till den.

      Från en artikel i Svenska Dagbladet: (läs den
HÄR)


Och visst blir man lite konfundersam av bilderna:


Orginalbilden:  


Är det Maria Magdalena, Jesu fru, som sitter bredvid honom i transparenta färger?!



Vems han är det som håller en kniv?!!
Och Maria Magdalena får teckenet över sin hals att hon bör dödas......
 


Tre saker finns det alltså minst att se.....
Men även: Det finns 12 vinglas, då de kommer att dricka "kristi blod". Men vart är kalken/bägaren som Jesus severar ifrån... ty det är väl här ifrån som den Heliga Graal härstammar, fast UTAN Graal?!?!!


Teori om Graal = HÄR ÄR GRAALEN!!!
 





Så tycker experterna om bokens "sanningar"

Var Jesus gift?
Da Vinci-koden: Sophie Neveu får i boken veta att Jesus i själva verket var gift med Maria Magdalena. De fick också ett barn tillsammans. Sofia. Ättlingarna lever i Frankrike i dag.
Fakta: De flesta religiösa experter är ense om att Jesus inte var gift. Det finns inga bevis i bibeln för påståendet. Det faktum att det inte nämns i bibeln används dock av anhängarna som ett tecken på att han faktiskt var det. Det var mycket ovanligt för en judisk man vid denna tid att inte var gift. Om han inte var det så borde det ha noterats, menar de.

Vem var egentligen Maria Magdalena?
Da Vinci-koden:Det hävdas i boken att kyrkan genom århundradena smutskastat och trängt bort den roll Maria Magdalena spelade, att hon var Jesus fru. Det är i själva verket hon som är Den heliga graal, det som annars antas var den bägare som Jesus drack vin ur under nattvarden i Jerusalem.
Fakta:Det är sant att Maria Magdalena länge smutskastats och kallats bland annat prostituerad. Den katolska kyrkan rättade dock till historien själv 1969. Det sägs inte så värst mycket om henne i bibeln, men klart är att hon stod Jesus nära. Det var exempelvis hon som var den första som Jesus visade sig för efter återuppståndelsen.

Är det Maria Magdalena som sitter till vänster om Jesus?
Da Vinci-koden: Det påstås i boken att många hemligheter finns begravda i Leonardos berömda tavla. Lärljungen till vänster om Jesus påstås vara kvinna och där finns exempelvis ingen ”helig graal” på bordet.
Fakta: De flesta konstexperter anser att det inte är Maria Magdalena utan lärljungen Johannes. Johannes beskrivs ofta som mycket vacker och slätrakad. Han avbildas ofta sittande närmast Jesus. Glöm heller inte att ”Nattvarden” är i mycket dåligt skick och har renoverats flera gånger. Ingen vet egentligen hur den såg ut på Leonardos tid. Och okej, det finns ingen bägare på bordet, men tavlan handlar inte om ”Den heliga graal”. Vinglas finns det däremot.

Finns de gnostiska evangelierna?
Da Vinci-koden: De gnostiska evangelierna kallas för de första kristna skrifterna tillsammans med Döda havs-rullarna. Där finns flera berättelser som ger en annan bild av Jesus och där påstås att Jesus och Maria Magdalena var gifta.
Fakta: Döda-havsrullarna hittades 1947. De är dock judiska och har inget med Jesus eller kristendomen att göra. Det har däremot de gnostiska evangelierna som hittades i Nag Hammadi i Egypten 1945. Religions-historiker går fortfarande igenom dem. Där står dock ingenting om Den heliga graal, och de säger rätt lite om Jesus som människa. På ett ställe står att Jesus kysste Maria Magdalena på munnen, men det står inte klart uttalat om han var gift. Det var vid ett kyrkomöte 323 under ledning av kejsare Konstantin som det bestämdes vilka texter som skulle ingå i Nya testamentet, däribland de fyra evangelierna enligt Lukas, Markus, Matteus och Johannes.
      Artikel i Expressen: (läs den HÄR)



Så visst kan man fundera. Även andra böcker har skrivits om detta, tex. håller jag nu på att läsa Den Siste Tempelriddaren av Khoury, Raymond. Författaren är lite inne på samma linje. Har kyrkan nått att dölja? Isf kan man ju verkligen förstå det, ty som det sägs i sistnämnda bok så kommer det betyda kristendomens undergång. Och vad händer då? Här menar man att alla religioner egentligen är en och samma, att vi alla dyrkar Abraham. Ty det är härifrån vi härstammar. Sedan blir det splittringar religionsvis vid denna punkt. Men alla återkopplar hit.

Att det finns teorier, både "normala" som "konspirations-", är kanske ganska självklart och naturligt. Men tänkt OM en ovanlig och stötande teori verkligen är sann, skulle man då omfamna den med öppna armar och säga, "ok, vi kanske inte är helt säkra och det verkar ju finnas lika mkt belägg här som hos oss, så okej!"  KNAPPAST! Man mörkar.....

Jag har många funderingar och tankar kring detta, och det skulle bli en hel roman om jag skulle skriva ner allt. Och då lär man ju bli utkickad från siten. hehe.

Nån som vill kommentera mitt resonemang? Pliz, go ahead!

Tankar...

Har haft mkt och tänka på idag... hände lite saker och sånt som kom upp igår, och det blev ganska jobbigt... bara tanken på saker och ting, och att det kommer gå helt åt helvette pga saker som inte existerar, känns så oerhört tungt... känns jobbit som fan, men jag hoppas och tror det kommer lösa sig iaf



Gör det bästa av situationen....

Har fått radera min räknare & ersatt den med en ny som tydligen ska funka.....
så alla tidigare besöksstatistik har gått förlorat... men men, så är det....

"vad gör det om hundra år när allting kommer kring"

sidan knasar dock fortfarande..... *suck*


Fortfarande problem med bloggen

Blogg.se buggar som satan.... och ingen hjälp verkar man kunna få på FAQ eller liknande sidor.
Har mixat å fixat flera timmar nu, och gjort det bästa av situationen... vet inte vad som är fel!

Nån som vill hjälpa mig?? För jag fattar fan inte längre....

Problem:

* Menyraden till höger här har en förmåga att åka ner UNDER alla inlägg, dvs sist/längst ner på sidan.
Klicka på ett av mina inlägg (blir då ny sida) så förstår ni vad jag menar...

* Även blir den liten grön rand mellan min head-bild och själva tablen (inläggsidan). Alternativet är att här på index-sidan försvinner en bit av head-bilden in UNDER tablen.

* Avståndet mellan rubrikerna i "Senaste inläggen" varierar. Se efter, det är inte samma mellanrum...


Nån som fattar dessa jävla buggar?? Jag har testat byta stilmall och uppdaterat till orginal-kodmallarna, men det är samma problem.....

anyone???

Så kör du Windows Vista i fyra månader utan aktivering


Problem med bloggen

Tyvärr funkar inte bloggjävlen som jag vill... när man äntligen skaffar sig en så strular den...

* räknaren stämmer inte... vet inte om det är räknaren och blogg.se som inte kommer överens, men nått e fel där iaf

* head-bilden där uppe åker upp och skymmer jätte mkt... texten syns ju bara halvt...

Det sjuka är att jag kopierade in alla koder i orginal, men ändå stämmer det inte!
sjukt!!!
nån som vet hur man gör..........????

Ny dag.......

Ny dag har det blivit. har ringt runt massa ställen (5st).. har bara 3 kvar nu... suck
jävla byråkrati asså... sjukt!!

Men men, så är det iaf... här kommer en rolig bild för att mundra upp alla dystra.
Kanske nått att köpa till nästa jul??

190043-2

AirTap

Helt såld på't nu.... så jäävla underbart lixom..  :D

nåndag ska jag ta å försöka lära mig det...hehe...
tänkte lägga in 2 videos från youtube så ni får se vad det handlar om!!!

Den första är Erik Mongrain - Airtap
Den andra är Andy Mckee - Drifting

ENJOY!!!!
 



Ingen musik skapas i datorn längre :(

Nått har hänt... vet inte om det är virus (som inget virus prog. hittar, har testar flera). Nått e galet iaf! Dels så kan datorn bete sig grymt skumt efter en seeeeg uppstart, men framförallt har nu Cubase börjat strula... å ändå har det funkat så grymt bra fram tills nu... BAJS!!

Vet inte vad man ska göra heller... har testat å installetat om Cubase och alla dess plug-in grejer samt ljudkortets mjukvara. Dock tror jag att problemet ligger någonstans i ljudkortet, för det är där som allt strul händer, samt det felmeddelande man får upp ibland efter windows loggast på har samma ikon som ett av valideringsprogrammet till Cubase har. SÅ antagligen är felet där, men det har ändå inte hjälpt att av/om-installera.... what to do!!!???????

trist.... när man äntligen kommit igång igen.................

Tidig morron

Trött.... kl. är 06.22, och jag har varit vaken sedan 05.40... inte kunnat somnat om... *suck*

Lång fm. blir det idag, ska iväg med min sötaste sötis om ett tag...kan lika gärna sitta här som att liga i sängen å se dum ut... lamig på soffan för att hålla söt sällskap samt mysa lite med katterna, men dom bara busar å e inte ett dugg sugna just nu på å mysa inte...

Funderar på å lägga ut nån rolig "porris" här, hehe... förstått att man får jääävligt mkt mer besökare då... hehe....


Väl mött senare!

Jag i Thailand

Så jävla sugen på semester nu...  bort från allt jävla skit inom sjukvården och dess...ja..saknar ord....FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Överklasshellvetten som ignorerar när man försöker få tag i dem, vägar svara i telefon, och nu får jag inte ens boka en telefontid... okeeeeeejjj.... svensksjukvård.... den saknar jag totalt förtroende för...USCH!!

nej, semester i sommar istället..... *längta* Åka med Söt, Bosse & Linda. Ska bli kul som fan! Bulgarien nästa! WOHOOO


PS. Va tvungen å lägga in en bild från förra året i Thailand bara för det........DS.


WELCOME

Jaha, då har även en annan äntrat blogg-hysterin. Det var väl kanske bara en tidsfråga, men visst, låt gå! Kl. är nu 11.21 denna ondsags förmiddag den 15/2-07. Kan vara kul att veta. För nån...............

Har fixat lite med designen och bilderna, men det kommer göras om mer här inne vill jag lova!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!